STOMMAR OCH TILLBEHÖR

Vi säljer allt till poolen för att du som kund skall kunna bada bekymmersfritt i många år, oavsett årstid.


Flexibla val av poolstomme

Gullberg pool

Finns alternativ för att skapa det perfekta resultatet.

Poolstomme av isolerblock

Poolstommen byggs av lätta cellplastblock som staplas som byggklossar. Armering och ingjutningsdetaljer som bräddavlopp, belysning, inloppsmunstycken och Jet Swim monteras i isolerblocken innan betong fylls på ovanifrån. Poolväggsbeklädnad är en liner.

Poolstomme av trä

Trästommen byggs av tryckimpregnerat virke (klass A). Reglar, plywood och eventuella stödkonsoller av stål. Väggarna binds ihop nertill på poolbotten med tvärgående reglar.

Hål görs i plywooden för bräddavlopp, inloppsmunstycken, belysning och eventuell Jet Swim. Dessa monteras i samband med linern. Till botten används en gjuten platta eller sand. På insidan av poolväggen rekommenderas en tunn cellplast och liner. När linern är på plats, återfylls utsidan med dränerande grus i samma takt och höjd som vatten fylls på. Poolväggsbeklädnad är en liner.


Pooltillbehör

Poolskydd som skyddar året om

Unna dig en smidig pooltäckning så att det är enkelt att täcka poolen efter ni har badat. Detta sparar dessutom många sköna slantar i både uppvärmning och kemiåtgång.

Uppvärmning med inverterteknik

En pool skall vara varm och go att bada i hela badsäsongen oavsett väderlek. Med våra värmepumpar så värmer du poolen både enkelt och billigt tack vare den nya invertertekniken. Ställ in på 28 grader och värmesystemet fixar jobbet.

Våra poolvärmeväxlare kan installeras och anslutas till el-, ved-, pellets- eller oljepanna eller värmepump.

En elvärmare till pool ansluts enkelt till befintligt elnät och ger full effekt dygnet runt. Vattnet från poolens cirkulation strömmar genom elvärmaren och värms upp av elvärmarens elpatron.

Vattenrening för klart vatten

Med en automatiserad lösning är det bara att slappna av medans poolstädaren gör jobbet. Kom hem efter att ha varit på semester en vecka och vattnet är lika kristallklart som när du åkte tack vare MiniMaster som automatiskt klorerar och pH-reglerar ditt vatten.

Övriga tillval

Vi har många tillval som ger din pool det där lilla extra. Varför inte välja en gaveltrappa att sitta i eller en snygg kantsten som ger poolen en läcker inramning?

Med en Jet Swim monterad i poolen får du ut lika mycket träningseffekt som i en stor bassäng. Genom att simma ”på stället” i poolen tränas såväl teknik, styrka och uthållighet. Jet Swim fungerar även som massage och som förebyggande eller rehabiliterande muskelträning. Barnen älskar att leka i poolen med de härligt bubblande strömmarna, som också kan varieras i styrka.